Accesul în SJU Satu Mare, permis numai cu botoșei de un unică folosință

Conducerea SJU Satu Mare aduce la cunoştinţa sătmărenilor că, începand cu data de 05.06.2013, va instala la intrarea în spital un distribuitor automat de botoşei, de unică folosinţă, pentru vizitatori şi aparţinători.

BotoseiÎncepând de luni, 4 iunie accesul în SJU Satu Mare nu mai este permis fără echipament de protecţie, respectiv botoşei, care vor fi aplicaţi cu ajutorul unui dispozitiv special de încălţare automată. Dispozitivul funcţionează cu monede de 50 de bani. Pentru eliberarea unei perechi de botoşei, vizitatorii vor introduce în dispozitiv 4 monede a câte 50 de bani (2 lei în total).

Botoşeii sunt de unică folosinţă, nu se pot transmite de la o persoană la alta şi nici nu pot fi păstraţi de la o zi la alta şi vor fi aruncaţi într-un recipient special la părăsirea spitalului.

Decizia de mai sus a fost luată de conducerea spitalului din următoarele considerente: protejarea suprafeţelor noi şi reamenajate, întreţinerea curăţeniei la nivel de spital, precum şi prevenirea infectiilor intraspitaliceşti.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 4, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.