Două ordine de protecție puse în aplicare de către polițiștii Compartimentului de Proximitate

Polițiștii din cadrul Compartimentului de Proximitate au pus în executare două ordine de protecție emise de Judecătoria Carei, respectiv Judecătoria Satu Mare. 

La data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Proximitate au pus în executare Ordinul de protecție emis de către Judecătoria Carei pentru o perioadă de 6 luni, pe numele unui tânăr, de 19 ani, din Satu Mare.

Acesta are obligația de a păstra o distanță de 100 de metri față de o femeie, de 60 de ani, oriunde s-ar afla aceasta și o distanță minimă de 100 de metri față de locuința femeii, situată în Ciumești.

Tot la data de 11 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Compartimentului de Proximitate au pus în executare Ordinul de protecție emis de către Judecătoria Satu Mare pentru o perioadă de 6 luni, pe numele unui bărbat, de 47 ani, din Satu Mare. Acesta are obligația de a păstra o distanță minimă de 50 de metri față de o femeie și fiica minoră a acesteia, precum și de locuința celor două și unitatea de învățământ a minorei.

De asemenea, bărbatului i s-a interzis orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu cele două persoane.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 12 octombrie 2021. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.