Expoziția renumitului fotograf Eifert János deschisă la Castelul din Carei își așteaptă vizitatorii

Sâmbătă, 13 noiembrie 2021, de la ora 16.00, în Sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc vernisajul expoziției de artă fotografică „Trup și suflet – Test és Lélek”, semnată de renumitul fotograf Eifert János.

Evenimentul a fost deschis și moderat de către Bikfalvi Zsolt, referent în cadrul Fundației Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” și vicepreședinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László”, după care au mai luat cuvântul dr. Hágó Attila Nándor, președinte al Fotoclubului „Vasile Vénig László”, respectiv realizatorul fotografiilor, Eifert János, care a și ținut o prezentare de aproximativ 30 de minute a fotografiilor expuse, aducând în prim plan detalii cu privire la sursele de inspirație și la contextul în care au fost realizate.

Cele peste 30 de creații artistice pot fi admirate până la data de 26 noiembrie 2021.

Acesta este ultimul eveniment organizat în cadrul „Toamnei Artei Fotografice 2021, de către Fotoclubul „Vasile Vénig László” din Carei.

Foto: Eifert János & Andrea Bodor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 noiembrie 2021. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.