Campanie de prevenire și combatere a violenței în mediul școlar, la nivel județean

Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Satu Mare, cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Satu Mare, derulează Campania județeană de prevenire și combatere a violenței în mediul școlar „Armonie în școli, siguranță în viață”, în perioada februarie – mai 2022.

Parteneri în această campanie sunt: școlile din județul Satu Mare, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Satu Mare, Consiliul Județean al Elevilor Satu Mare.

Scopul campaniei este conștientizarea de către elevi a consecințelor negative pe care violența le are în mediul școlar, precum și implicarea acestora – alături de cadre didactice și părinți – în acțiuni de prevenire și combatere a fenomenului.

Fiecare unitate școlară din județ va avea propriul program de activitate, corelat cu programul conceput la nivel județean.

Printre activitățile inițiate de către organizatori se numără concurs de proiecte educative, seminarii cu elevi și cadre didactice, distribuire în mediul online de mesaje antiviolență și de materiale informative pentru elevi, părinți și cadre didactice, workshop-uri cu elevi și profesori etc.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 februarie 2022. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.