392 de locuri de muncă vacante în spațiul economic european, prin EURES România

Angajatorii din spațiul economic european oferă, prin intermediul rețelei EURES România, 392 locuri de muncă vacante, după cum urmează:

Germania – 272 locuri de muncă pentru: lucrător în amenajarea expozițiilor și a magazinelor; tâmplar (fabricare și asamblare mobilier de expoziție și de magazin; magaziner – cunoștințe de limbă germană (scris și vorbit) operator mașini și sisteme (tehnologia de prelucrare a metalelor și a materialelor plastice); muncitor în construcții; maistru în construcții; lucrător în construcții de beton/beton armat; lucrător în producția și prelucrarea sticlei/fabricarea fibrei de sticlă; tăietor de carne și lucrător în producție;
Norvegia – 96 locuri de muncă pentru: tâmplar, faianțar, mecanic auto, betonist schelar; electrician, șofer autobuz, vopsitor auto, vopsitor, șofer, agent curățenie.
Estonia – 8 locuri de muncă pentru: sudor, tăietor lemne, mecanic auto;
Franța – 7 locuri de muncă pentru: farmacist,Sudor, Mecanic utilaje agricole;
Finlanda – 5 locuri de muncă pentru: muncitor în industria alimentară;
Polonia – 3 locuri de muncă pentru: măcelar abator vită;
Olanda – 1 locuri de muncă pentru: tâmplar.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă se pot adresa consilierului EURES din cadrul AJOFM Satu Mare, telefon 0261/770237 și e-mail:ajofm.sm@anofm.gov.ro.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 februarie 2022. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.