În acest weekend, 32 de sătmăreni s-au prezentat la UPU cu înțepături de căpușe, iar unul mușcat de șarpe

În intervalul 07.06.-10.06.2013, la Unitatea de Primire Urgenţe a SJU Satu Mare au primit asistenţă medicală un număr de 456 de persoane, dintre care 98 au fost copii.

capusaUn număr de 32 de persoane s-au prezentat la UPU după ce au fost înţepate de căpuşe (record pentru acest an). Cinci persoane, toţi adulţi, au ajuns la UPU intoxicate cu ciuperci. Una dintre aceste persoane a necesitat internare în spital, iar alte trei se află şi în momentul de faţă, sub tratament şi supraveghere, în cadrul Unităţii de Primire Urgenţe.

Sâmbătă, în jurul orei 18.00, la UPU a fost adus un bărbat, în stare avansată de ebrietate, cu o plagă la nivelul mâinii drepte. Bărbatul a afirmat că a fost muşcat de un şarpe în apropierea locuinţei proprii. Pacientul, în stare avansată de ebrietate, logoreic, confuz în exprimare, a refuzat consultul medical şi a părăsit UPU fără acordul personalului medical.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 10, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.