Copiii de la Grădiniţa Voinicelul au dirijat circulaţia rutieră în Micro 16

În cadrul proiectului Poliţist Junior, marţi, 11 iunie, a avut loc o activitate practică de dirijare a circulaţiei pe strada Brânduşa din cartierul Micro 16, la care au fost invitaţi copii din grupa mijlocie de la Grădiniţa Voinicelul.

copii-politistiPoliţiştii prezenţi la acţiune i-au instruit pe micii pietoni, le-au verificat cunoştinţele rutiere şi apoi i-au pus la muncă: i-au echipat în uniforme speciale şi i-au invitat să dirijeze circulaţia alături de adevăraţii poliţişti rutieri.

Fiecare copil a avut ocazia de a juca atât rolul de poliţist, cât şi pe cel de pieton corect, dovedind în ambele situaţii responsabilitate şi seriozitate.

Prin astfel de activităţi în teren, poliţiştii îşi propun să le insufle copiilor importanţa respectării regulilor de circulaţie de către toţi participanţii la trafic, dar şi să poată înţelege mai bine misiunea poliţistului în stradă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 11, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.