O maşină s-a făcut scrum, într-un accident rutier grav petrecut la Ardud

Miercuri, 12 iunie 2013, la ora 11.00, Detaşamentul de Pompieri Satu Mare a intervenit cu două autospeciale, una de descarcerare grea şi una cu apă şi spumă şi cu o ambulanţă SMURD, sub comanda sublocotenentului Măroiu Adrian, la intrarea în localitatea Ardud pe drumul E81, pentru un accident rutier produs la un autoturism, cu numărul de înmatriculare SM 13 PAU, fiind condus de N.I..

accident-ardud Forţele Detaşamentului de Pompieri Satu Mare au ajuns la locul accidentului la ora 11.20 şi au constatat ca în urma coliziunii dintre autoturism şi un stâlp de electricitate a rezultat incendierea autoturismului, care a ars în proporţie de 90 la sută. S-a acţionat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru lichidarea şi stingerea incendiului. Şoferul autoturismului a fost transportat la spital pentru investigaţii. Interventia s-a incheiat la ora 11.35.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 12, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to O maşină s-a făcut scrum, într-un accident rutier grav petrecut la Ardud

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.