Dig modular portabil, impermeabil, cu înveliș de protecție și reutilizabil, umplut cu apă din inundații sau din cisterna PSI

Domeniul de utilizare: Protecţia împotriva inundaţiilor şi/sau a deversărilor de lichide necorozive:

DSCN0369

– Lucrări de intervenţie rapidă pentru supraînălţarea digurilor şi prevenirea deversărilor de apă peste coronamentul digurilor de apărare împotriva inundaţiilor

– Lucrări de intervenţie pentru limitarea suprafeţelor inundate în zona breşelor

– Realizarea digurilor circulare şi de protecţie la inundaţii pentru localităţi, construcţii (bazine, rezervoare, etc.) drumuri, precum şi în agricultură, piscicultură şi industrie, pentru situaţii critice

– Realizare de construcţii nepermanente pentru acumularea apei în diverse scopuri

– Devieri de scurgeri ale râurilor pentru diferite lucrări

– Pot servi ca rezervoare de ape pentru incendii dacă se folosesc în localităţi

– Alte lucrări provizorii pentru protecţia obiectivelor din zonele inundabile

Caracteristici relevante:

Componenţa: Tub umplut cu apă protejat exterior

Dimensiuni: 85 cm x 10.000 cm

Capacitate: 20 mc apă

Greutate gol: 60 kg

Greutate plin: 20 tone

Durata de umplere: 10 minute

Viteza de realizare a digului de 0.8 m înălţime: 100 ml/h cu 4 persoane

Avantajele sistemului:

Intervenţia rapidă pentru realizarea lucrărilor de supraînălţare a digurilor, recuperarea integrală şi refolosirea în mai multe cicluri a materialelor componente care se stochează în magaziile de apărare împotriva inundaţiilor, eliminarea consumului de saci, eliminarea consumului de utilaje, mijloace de transport şi forţă de muncă pentru asigurarea materialelor de umplere a sacilor pământ, balast, banc, beton, etc.), reducerea majoră a necesarului de forţă de muncă.

Lucrările de intervenţie se pot realiza şi în zonele în care utilajele terasiere şi accesul mijloacelor de transport este dificil sau inaccesibil, se poate acţiona şi în zona deja inundată (drumuri, căi ferate, etc.), gradul de recuperare şi refolosire a materialelor de intervenţie este de până la 90-95%. Digul este rezistent la lovituri cu buşteni, obiecte ascuţite, metale. Datorită invelişului de protecţie, are inveliş de protecţie din materiale speciale, rezistente la lovituri şi flăcări.

În funcţie de debitul pompei se poate scurta durata de umplere, care poate deveni sub o oră la 100 metri liniari cu 4 persoane. Durata de garanţie este de 5 ani în funcţie de învelişul protector, poate fi mai mult folosind materiale din clasa Nomex. Apa din tubul rezervor se poate utiliza în perioade de secetă la irigaţii sau alte scopuri productive. Se goleşte uşor cu aceeaşi pompă cu care s-a umplut.

Preţul de fabricaţie/modul: toate costurile cu livrare la beneficiar 899 euro. Perioada de producere 90 de zile/50 module.

Produsul este înregistrat la OSIM Hotărârea nr. 4/7 din 30.06.2010. Model de utilitate (54) Bow-Dig 2008 invenţie publicată în M.Of.Ro.nr 851/ 12.12.2007.

ROMÂNIA BOWLYNG EQUIPMENTS

Sediu: Europa, România, 447230 Satu Mare. Localitatea Păuleşti, strada Viorele nr. 5 B.

Tel./Fax: 0040 261 760283 – 0040 261 768283

Mobil:     0040 722 578831 – 0040 722 578829

E-mail: office@bowling.ro

Web: www.bowling.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 12, 2013. Filed under Afaceri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.