OFPDL va informa elevii și studenții referitor la angajarea pe timpul verii

Elevii şi studenţii se pregătesc de vacanţă. Iulie şi august sunt două luni în care mulţi dintre ei vor căuta un loc de muncă. Puţini ştiu că au posibilitatea să se angajeze 60 de zile lucrătoare cu contract de muncă pe perioadă determinată.

bursamuncaÎn perioada 15-30 iunie 2013, OFPDL va desfăşura o campanie de informare a elevilor, studenţilor şi de sensibilizare a angajatorilor în vederea angajării acestor tineri în condiţiile legii 72 din 2007.

Reamintim că serviciul public de ocupare (ANOFM, AJOFM) acordă angajatorilor, pentru fiecare elev si student care doreşte  să lucreze temporar pe perioada vacanţelor, un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referinţă, respectiv 250 lei, pentru maxim 60 de zile lucrătoare într-un an calendaristic.

Prin această campanie OFPDL facilitează ocuparea, chiar temporară, a tinerilor, în condiţiile legii, facilitând legătura între angajatori şi elevi sau studenţi.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 17, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.