Suspecţi de furt şi agresiuni, anchetaţi de poliţişti

Poliţiştii Secţiei 2 Livada poliţie Rurală au fost sesizaţi duminică, după ora 13.00, de către proprietarul unei ferme amplasate în afara localităţii Medieş Vii, cu privire la comiterea unei infracţiuni de furt. Partea vătămată a reclamat că i-au fost sustrase dintr-o hală materiale de construcţie, grinzi de lemn, în valoare de aproximativ 3.500 lei.

sigla_politia_romana_18672900 (1)La faţa locului s-au deplasat de îndată poliţiştii rurali care au reuşit în decurs de câteva ore de la sesizarea faptei să recupereze în mare parte bunurile furate şi să-l identifice pe principalul suspect, Mihai P., de 51 de ani, din Medieş Vii. În acest caz ancheta continuă, poliţiştii verificând dacă suspectul nu a mai fost implicat şi în comiterea altor infracţiuni.

Alţi doi bărbaţi, de 20 şi 24 de ani, din Remetea Oaş, sunt anchetaţi de poliţiştii Secţiei 9 Negreşti Oaş Poliţie Rurală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală. Ionel G. şi Robi N. sunt suspectaţi că au exercitat acte de violenţă asupra unui bărbat de 43 de ani din Prilog, în urma leziunilor suferite victima ajungând la spital.

Pe numele celor doi tineri s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracţiunea comisă, urmând ca medicii legişti să stabilească numărul de zile de îngrijiri medicale necesare vindecării leziunilor cauzate victimei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 25, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.