24 de artiști plastici sătmăreni au deschis o expoziție la Castelul Karolyi

Duminică, 30 iunie 2013, de la ora 12.30, în sala de expoziții a Castelului Károlyi din Carei a avut loc vernisajul expoziției de arte plastice a Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare.
 
DSC_0039_resize
 
Cuvântul de deschidere i-a aparținut doamnei Varga Maria, referent la Școala de Arte Satu Mare, care a moderat evenimentul. Au mai luat cuvântul Gergely Csaba, directorul Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare, care a prezentat artiștii care au expus, Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură și Sport a Municipiului Carei și Keresztesi Monica, vicepreședintă a Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare.
 
DSC_0066_resize
 
Atmosfera a fost întreținută de Varga Zsuzsanna, elevă a Liceului de Arte Satu Mare, care a interpretat la vioară fragmente din creații ale unor compozitori renumiți. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Județean Satu Mare, Primăria Municipiului Carei, Direcția de Cultură și Sport Carei și Asociația Artiștilor Plastici Satu Mare.
 
Expoziția reunește 66 lucrări de pictură, grafică, sculptură și fotografie a 24 artiști din județul Satu Mare și poate fi admirată până în 15 iulie 2013 după programul Muzeului Municipal din Carei.
 
DSC_0014_resize
 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iunie 30, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.