Foto clubul Castellum din Carei expune la Galeria de Arte a Consiliului Județean Satu Mare

Consiliul Județean Satu Mare și Asociația Artiștilor Plastici Satu Mare, în colaborare cu Direcția de Cultură, Sport și Turism a municipiului Carei au organizat joi, 4 iulie de la ora 15.00 vernisajul expoziției de fotografie a Clubului Foto Castellum din Carei. Vernisajul a avut loc la Galeria de Arte Plastice a Consiliului Județean Satu Mare.

DSC_1353

DSC_1358

La eveniment au fost prezenți Kovacs Eugen, primarul municipiului Carei, Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură și Sport Carei, Felician Pop, directorul Centrului Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Satu Mare, Gergely Csaba, președintele Asociației Artiștilor Plastici Satu Mare, Dragoș Georgescu, președintele Foto-clubului Castellum din Carei, Adrian Ștefănuți, referent al Centrului Cultural al municipiului Carei, Varga Maria, profesoară de pian la Școala de Arte Satu Mare. 

Clubul foto Castellum din Carei s-a înființat în luna octombrie 2012 din inițiativa și sub îndrumarea regretatului Vasile Vénig László, ca o necesitate în vederea aprofundării cunoștințelor în arta fotografică și a schimbului de opinii între pasionații de fotografie din municipiul Carei. Clubul este format din pasionați ai artei fotografice cu vârste cuprinse între 15 și 50 de ani. Clubul a expus până în prezent la Carei și Satu Mare și a stabilit legături cu cluburi și asociații de fotografie de renume din țară.

La Satu Mare expun: Bikfalvi Zsolt, Botos Ferenc, Csomai Dávid, Farkas Alexandra, Fülöp Csaba, Dragoș Georgescu, Marius Georgescu, Marius Ghiarfaș, Hágó Attila Nándor, Cristina Lincar, Adrian Ștefănuți, Andreea Moisei, Veres Barbara, în total 47 de lucrări, dintre care peisaje, portrete și compoziții. Muzica a fost asigurată de Centrul Cultural “G. M. Zamfirescu” Satu Mare. Expoziția poate fi vizionată timp de patru săptămâni.

DSC_1362

DSC_1363

DSC_1364

DSC_1365

DSC_1366

DSC_1367

DSC_1378

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 4 iulie 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.