Minor negreștean, prins în timp ce conducea fără permis un moped furat din Ungaria

Un tânăr din Negrești este cercetat de polițiștii de frontieră după ce a fost prins conducând un moped deși nu avea permis, iar vehiculul este furat din Ungaria. Mai mult, tânărul nu a oprit la semnalele polițiștilor de frontieră.

moped1Miercuri, 03 iulie a.c., în jurul orei 23.00, un echipaj PF din cadrul Sectorului Poliției de frontieră Negrești Oaș, aflat pe comunicația Negrești – Sighet, în zona numită Sâmbra Oilor a efectuat semnale regulamentare de oprire pentru control unui tânăr care conducea un moped marca Yamaha pe care nu erau aplicate plăcuțe cu număr de înregistrare ori înmatriculare. Conducătorul mopedului nu a oprit la semnale și a încercat să fugă, acesta fiind blocat după aproximativ 400 de metri de către lucrătorii noștri.

Din primele verificări s-a constatat că tânărul în vârstă de 17 ani, din Moișeni, nu posedă permis pentru conducerea mopedului, dar nici nu a putut prezenta documente pentru vehiculul pe care-l conducea. În urma cercetărilor, polițiștii de frontieră au constatat că mopedul figurează ca fiind furat din Ungaria din august 2011.

Minorul a declarat că a cumpărat motocicleta contra sumei de 550 de euro de la o persoană din Satu Mare și nu știa că este furată. În cauză se efectuează cercetări pentru tăinuire la furt, conducere fără permis și punere în circulație a unui vehicul neînmatriculat ori neînregistrat.

Mopedul a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negrești Oaș în vederea continuării cercetărilor.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 5, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.