Pensionarii sătmăreni sunt așteptați să-și ridice legitimațiile pentru călătorie gratuită pe liniile Transuban

La iniţiativa primarului municipiului Satu Mare, Dorel Coica, pensionarii vor avea gratuitate pe mijloacele de transport în comun pe raza municipiului Satu Mare.

AutobuzÎncepând cu data de 15 iulie 2013, în baza hotărârii Consiliului Local a municipiului Satu Mare se introduce facilitatea călătoriei gratuite pe traseele de transport în comun ale Transurban S.A, pentru toţi pensionarii la limită de vârstă cu domiciliul în Satu Mare şi cu pensii mai mici de 500 lei.

Pentru a beneficia de această facilitate, începând cu data de 10 iulie 2013, persoanele care se încadrează în această categorie, sunt aşteptate la chioşcurile de bilete ale Transurban S.A. cu o poză 2/3 (poză tip buletin), actul de identitate şi un cupon de pensie din ultimele 3 luni în copie sau original, pentru a-şi ridica legitimaţia de călătorie gratuită valabilă 1 an, precum şi abonamentul lunar de călătorie gratuită.

La expirarea valabilităţii abonamentului lunar, beneficiarii acestuia se vor prezenta la chioşcurile Transurban S.A. cu un talon de pensie în copie sau original şi cu abonamentul expirat pentru reînnoirea acestuia.

Persoanele beneficiare ale acestor facilităţi vor fi rugate să prezinte ambele documente atât „Legitimaţia de transport gratuit” cât şi „Abonamentul lunar gratuit” la controlul efectuat pe mijloacele de transport în comun.

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 9, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.