Sătmărean în stare gravă după ce a băut accidental antigel

In intervalul 05.07 – 08.07.2013 la Unitatea de Primire Urgente a SJU Satu Mare s-au prezentat 491 de persoane pentru consultatii si asistenta medicala.
 
spital-judetean-satu-mareUn numar de 9 persoane au ajuns la UPU dupa ce au fost agresate iar alte 8 dupa ce au fost victime ale unor accidente rutiere. Doua dintre aceste persoane au necesitat internare in spital, una fiind supusa unei  interventii chirurgicale aflandu-se in momentul de fata internata pe Reanimare.
 
Patru persoane s-au prezentat la UPU dupa lipotimii cauzate de expunerea indelungata la soare, doua cu semnele insolatiei,  iar 6 au primit ingrijiri dupa ce au fost intepate de capuse.
 
Un barbat a fost adus cu ambulanta la UPU dupa ce a ingerat accidental antigel, o substanta toxica provocatoare de complicatii majore. Pacientul, un barbat in varsta de 27 de ani, se afla internat in spital si a fost supus dializei renale. Tot accidental, un copil de 2 ani, a ingerat lichid de curatat mobila. Copilul este internat in sectia Pediatrie iar starea lui de sanatate este buna.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 9, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.