48 de rromi au fost repartizați în clasele a IX-a, pentru anul şcolar 2013/2014

În data de 09.07.2013, conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a admiterii în învăţământul liceal pentru anul şcolar 2013/2014 şi a calendarului de admitere, s-a organizat la Inspectoratul Şcolar Judeţean Satu Mare, sala Multimedia, şedinţa publică de repartizare a candidaţilor pe locurile speciale pentru rromi.

romiS-au înscris un număr de 48 de candidaţi, s-au prezentat toţi cei 48, care au fost repartizaţi pe baza mediei de admitere şi a opţiunilor solicitate.

Cele mai solicitate licee au fost Colegiul Economic „Gheorghe Dragoş” şi liceele tehnologice din judeţ. De asemenea, au fost solicitări şi pentru locurile alocate în cadrul colegiilor naţionale pe filieră teoretică atât la secţia română cât şi la secţia maghiară.

La şedinţa publică au participat, pe lângă reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Satu Mare, din partea Prefecturii consilier Bondrea Rozalia, din partea Partidei Rromilor, preşedinte Horvath Ignac, referenţi de la primăriile din localităţi, diriginţii, profesorii elevilor, părinţi.

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 10, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.