Ce au făcut copiii de vedete la BAC!

Copiii vedetelor sunt, de obicei, considerați mai răsfățați datorită statutului pe care îl au părinții lor. De data asta, la examenul de maturitate, mai mulți moștenitori de nume grele au oferit o surpriză plăcută părinților și nu numai.

mircioiu9iulieVlad Harbuz, de exemplu, fiul celebrului medic estetician Dana Miricioiu și al deputatului Liviu Harbuz, a promovat BAC-ul cu media 8.18, suficient pentru a intra la Universitatea din Manchester, secția informatică, acolo unde dorește să-și continue studiile.

“Nu e o surpriză pentru mine. Sigur că sunt fericită, dar mă așteptam. Vlad este un băiat care știe ce vrea. Este echilibrat, muncește mult și este stăpân pe el. Are un CV frumos și pot să spun că este un elev atipic. Este exclusiv meritul lui. Am avut emoții foarte puține, deoarece știam că nu se concentrează suficient la limba română.  Îi trebuia neapărat media 8 pentru Universitate, acesta era baremul, și la română nu a învățat prea mult pentru că s-a bazat pe matematică și informatică”, a spus în excusivitate pentru Yahoo România OMG! Dana Miricioiu.

Vlad Harbuz are și alte pasiuni în afară de informatică. Cântă foarte bine la chitară, a început să studieze vioara, învață limba japoneză și de curând și-a făcut o firmă de software. “Nu-i fac nimic cadou în mod special pentru că nu trebuie să-l răsplătesc pentru că a luat Bacalaureatul. Vom merge desigur într-o vacanță exotică, dar asta era deja în plan”, a adăugat medicul estetician.

Bucuros și mândru este și cârcotașul Cristian Hrubaru. Fiica sa Iris a obținut media 9,25 la bacalaureat. Acesta a declarat în urmă cu câteva luni că fiica sa vrea să studieze în Anglia.

Fiica lui Corneliu Vadim Tudor și-a supărat puțin celebrul tată. Rezultatul obținut de Eugenia, absolventă a “Colegiului I.L.Caragiale”, nu l-a făcut atât de mândru pe europarlamentar, care probabil se aștepta la nota maximă de la ea.  Eugenia a obținut note bune la română – 8,05 și istorie – 8,35, însă la geografie a luat o notă slăbuță, respectiv 6,75. Media sa de promovare este 7,71.

Și Andreas Păun, fiul deputatului Nicolae Păun, a făcut figură bună. Absolvent al Liceului Dimitrie Bolintineanu, singurul liceu din România care a fost zilele acestea în atenția procurorilor, a obținut media  7,48 la profilul științe sociale. Tânărul dorește să urmeze Facultatea de Teologie.

Sursa: Yahoo! OMG! 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 10, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.