Alți șoferi surprinși în trafic conducând fără a deține permise de conducere

Poliţiştii rutieri au continuat şi în cursul zilei trecute acţiunile de prevenire a accidentelor grave de circulaţie, sancţionând abaterile constatate în trafic.

politiaTrei şoferi au fost surprinşi de echipajele rutiere conducând autoturisme sau mopede pe drumurile publice, deşi nu deţineau permise. Spre exemplu, poliţiştii Postului de Poliţie Dorolţ l-au depistat pe Carol D., de 30 de ani, din Baia Mare, în timp ce conducea autoturismul pe DN 19 A, fără a deţine permis de conducere de nicio categorie.

Tot la Dorolţ a fost identificat în trafic şi un tânăr de 26 de ani, din localitate care conducea un moped, din verificări, rezultând de asemenea, că nu figura ca posesor de permis de conducere. La Supuru de Sus, un tânăr de 19 ani, Răzvan C., a urcat la volanul maşinii fratelui său, ce era parcată în faţa locuinţei, şi a condus-o pe traseul Supuru de Sus – Giorocuta, deşi nu avea permis de conducere. Poliţiştii Postului de Poliţie Supur îl anchetează acum pe tânăr pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 10, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.