De la cules de cireșe, la furat. Un tânăr din Apa este cercetat pentru furt calificat

Poliţiştii Postului de Poliţie Apa, sesizaţi cu privire la comiterea unui furt din incinta cabinetului medical din localitate, au demarat ancheta reuşind în scurt timp să-i găsească pe cei doi suspecţi.

1-furt-calificat-in-forma-continuata-si-talhariiMerkior L., de 24 de ani, însoţit de un minor de 13 ani, amândoi din Apa, le-au relatat poliţiştilor că au cules cireşe din curtea dispensarului şi, profitând de faptul că programul se încheiase, nefiind nicio persoană în zonă, au escaladat un geam şi au pătruns în interior, cu intenţia de a sustrage bunuri.

Căutând sume de bani sau bunuri pe care le-ar putea cu uşurinţă valorifica, cei doi au găsit într-un sertar o cutie cu un inel de aur, ce-i aparţinea unei angajate. Au furat bunul şi ulterior l-au vândut ocazional, astfel că femeia nu şi-a mai putut recupera bijuteria în valoare de 500 lei.

Tânărul de 24 de ani, care l-a cooptat în activitatea infracţională şi pe minor, este acum anchetat pentru furt calificat, poliţiştii verificând dacă acesta nu a mai comis şi alte infracţiuni.

Şi patrula de siguranţă publică formată din poliţist şi jandarm a intervenit cu promptitudine în cazul unui furt comis miercuri, după ora 14.00, dintr-un magazin de pe Calea Traian, din municipiu. Vânzătorul striga după ajutor, invocând că un bărbat a furat sticle cu băuturi alcoolice din magazin. Poliţistul şi jandarmul au trecut de îndată la urmărirea bărbatului suspectat de comiterea furtului, ce încerca să-şi asigure scăparea, părăsind în fugă locul faptei.

Gheorghe P., de 42 de ani, din Apateu, a fost prins cu bunurile furate asupra sa, acestea fiind restituite unităţii păgubite, iar bărbatul este anchetat pentru infracţiunea de furt calificat. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 11, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.