Steaua București a câștigat cea de-a șasea supercupă a României

Steaua s-a impus ieri fără drept de apel în faţa echipei Petrolul Ploieşti cu scorul de 3 – 0, golurile fiind marcate în prima repriză. Antrenorul Stelei, Reghekampf, a trimis pe teren o echipă solidă, cu multă poftă de joc, care nu a lăsat nicio speranţă petroliştilor, care nu au reprezentat nici un pericol pentru poarta Stelei.

steauaDeja în minutul 15 Steaua a avut o bună ocazie de a înscrie prin Iancu. Scorul a fost deschis şase minute mai târziu, când Nikolic a reluat în vinclu o centrare a lui Tănase. În minutul 25 Petrolul ratează o mare ocazie, Hoban a tras de la 16 metri dar Tătăruşanu a respins cu un reflex extraordinar În minutul 17 arbitrul a acordat o lovitură de la 11 metri pentru Steaua. Nikolic a fost atins uşor de către Manasse care a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene. Bourceanu a tras slab, permiţând lui Pecanna să respingă.

Rămas în 10 oameni, Petrolul a jucat tot mai neconvingător, permiţând Stelei să majoreze scorul prin Szukala, în minutul 32 şi prin Pintilii în minutul 41. Repriza a doua a fost la discreţia steliştilor care și-au creat câteva bune ocazii de a marca. Cea mai mare ocazie a avut-o nou intratul Piovaccari care a scăpat  singur dar a șutat în portar. Partida s-a încheiat în nota de dominare a Stelei.

Echipele de start, Steaua: Tătăruşanu – Deorgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici, Pintilii, Bourceanu, Adi Popa, Iancu, Tănasă, Nikolic. Au mai intrat după pauză: Stanciu, Piovaccari şi Prepeliţă.

Petrolul: Pecanna – Achim, Manasse, Neag, Guilherme, Mustivar, Hoban, Boudjemaa, Grozav, Adi Cristea, Hamza. Au mai intrat după pauză: Romario, Teixeira şi Cristescu.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 11, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.