Patru elevi sătmăreni s-au remarcat la etapa națională a concursului „Educație rutieră. Educație pentru viață”

La începutul acestei săptămâni, în perioada 08 – 10 iulie a.c., a avut loc, la Slatina, etapa naţională a concursului pe teme de circulaţie „Educaţie rutieră. Educaţie pentru viaţă”.

elevi-concurs-politie

Judeţul nostru a fost reprezentat la această competiţie de echipajul format din Câcău Iulian şi Chenţian Alex, elevi ai Colegiului Naţonal „Doamna Stanca” Satu Mare, Sulyok Adrian şi Bonţidean Daniel, elevi ai Şcolii Gimnaziale „Mircea Eliade”, coordonaţi de profesorul Hebriştean Cornel.

Elevii se pot lăuda cu rezultate deosebite, Sulyok Adrian clasându-se pe locul 1 la proba de poligon şi Câcău Iulian pe locul 2 la proba de arbitraj. Pe lângă aceste premii, Chenţian Alex a obţinut locul IV la proba de teorie şi Bonţidean Daniel s-a remarcat la proba de parc-şcoală. Felicitări acestor copii pentru munca depusă şi pentru că ne-au reprezentat cu succes în acest an la concursul naţional.

La ediţia din acest an au participat 42 de echipaje din toate judeţele ţării şi din municipiul Bucureşti, respectiv 210 elevi din clasele gimnaziale şi liceale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 12, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.