Gnandt János, Stefan Gnandt și Gnándt Ferenc expun la Castelul Karolyi

Duminică, 14 iulie 2013, de la ora ora 12.30 în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din Carei a avut loc vernisajul expoziției de artă plastică a artiștilor plastici Gnandt János, Stefan Gnandt și Gnándt Ferenc. Evenimentul a fost deschis de profesoara Putovits Tünde, care i-a prezentat pe artiști și a spus câteva cuvinte despre creațiile acestora. 
 
DSC_0634 (1)
Un aspect inedit este că la Carei au expus trei artiști plastici din trei țări ale U.E. și anume: Gnandt János din Ungaria, Stefan Gnandt din Germania și Gnándt Ferenc din Marea Britanie. Au mai luat cuvântul Bogdan Georgescu, directorul Direcției de Cultură, Sport și Turism a municipiului Carei, care le-a mulțumit celor trei artiști plastici pentru faptul că au adus o expoziție de anvergură la Carei și domnul Eugen Kovács, primarul municipiului Carei.
 
Atmosfera a fost întreținută de tinerele talente careiene Putovits Ábel și Beiland Arnold. În fața a peste 100 de persoane prezente la vernisaj, cei doi au interpretat la chitară și pian mai multe compoziții din repertoriul internațional și improvizații de jazz.
 
DSC_0674
Cele 26 de creații poti fi admirate de vizitatori până în data de 27 iulie după programul de funcționare al Muzeului Municipal Carei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 15, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.