Se fac înscrieri pentru Miss & Mister Carei 2013 și Cupa Villa Karul la minifotbal și tenis de masă

miss-si-mister-carei-2012Direcția de Cultură a municipiului Carei în colaborare cu Baza Sportivă Union Sport din Carei și Asociația Tapo organizează cu ocazia festivalului Villa Karul, Cupa Villa Karul la minifotbal și la tenis de masă. Cupa de minifotbal se va desfășura sâmbătă 10 august la Baza Sportivă Union Sport din Carei. Înscrierile se pot face telefonic la 0728-883-238, persoană de contact prof. Tabi Zsolt. Nu se percepe taxă de descriere. Cupa de tenis de masă se va desfășura în ziua de 10 august 2013 de la ora 10.00 la Sala de Tenis de masă din P-ța Eliberării, iar înscrierile se vor face gratuit la fața locului. Direcția de Cultură mulțumește domnilor Papp Zsolt, Tabi Zsolt și Mircea Podoba pentru implicarea personală în organizarea evenimentelor sportive desfășurate de Zilele Municipiului Carei.
 
Tenis_de_masa1De asemenea, Direcția de Cultură și Sport organizează, în data de 11 august, de la ora 19.00, în cadrul Festivalului Villa Karul ediția 17, concursul de frumusețe Miss și Mister Carei. Aspirantele la titlul de Miss Carei dar şi cei care doresc să concureze pentru Mister Carei se pot inscrie la Centrul Cultural Carei până la data de 2 august 2013, în timpul săptămânii între orele 9:00-11:00. sau telefonic la dra. Raluca Păvăluc (0745-675.240).
 
Sursa foto: buletindecarei.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 16, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.