Admitere 2013 – Rezultatele primei etape de repartizare în învățământul liceal

La prima etapă de repartizare au participat un număr de 2343 candidaţi din judeţ şi 14 din afara judeţului, totalizând un număr de 21877 opţiuni. Dintre cei 2357 de candidati inscrisi in judetul Satu Mare, au fost repartizati 2354.

Candidatii ramasi nerepartizati au posibilitatea de a participa la a doua etapa de admitere care se va desfasura in perioada 17 iulie – 1 august 2013 dupa urmatorul grafic:

A doua etapă de admitere în învăţământul liceal de stat, pentru candidaţii din seria curentă,precum şi pentru cei din seriile anterioare, care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului şcolar 2013 – 2014

17 iulie 2013

– Înscrierea candidaţilor la liceele care organizează probe de aptitudini sau probe de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau maternă.

18 – 19 iulie 2013

– Susţinerea probelor de aptitudini sau a probelor de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau de limbă maternă.

20 iulie 2013

– Afişarea rezultatelor la probele de aptitudini şi la probele de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau maternă şi rezolvarea eventualelor contestaţii

17 – 22 iulie 2013

– Completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care nu au participat la prima repartizare,completarea unei noi fişe de opţiuni de către cei rămaşi nerepartizaţi după prima etapă a admiterii

22 iulie 2013

– Completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care au fost respinşi la liceele/ clasele care organizează probe de aptitudini.

– Completarea fişei de opţiuni de către candidaţii care au susţinut probe de verificare a cunoştinţelor de limbă modernă sau de limbă maternă.

17 -23 iulie 2013

– Introducerea datelor în calculator, verificarea fişelor listate şi corectarea eventualelor erori

24 iulie 2013

– Transmiterea noilor baze de date la centrul de admitere judeţean şi la Centrul Naţional de Admitere.

25 iulie 2013

– Repartizarea computerizată a candidaţilor din a doua etapă a admiterii.

25 iulie 2013

– Afişarea în unităţile de învăţământ gimnazial/ în centrul special de înscriere a listelor cu absolvenţii proveniţi din şcolile respective/din alte judeţe, repartizaţi în a doua etapă şi a listei cu locurile neocupate în unităţile de învăţământ liceal de stat.

– Afişarea de către fiecare unitate de învăţământ liceal de stat a listei candidaţilor repartizaţi  în acea unitate în a doua etapă.

25 – 26 iulie 2013

– Depunerea dosarelor de înscriere la şcolile la care candidaţii au fost repartizaţi.

26 iulie 2013

– Transmiterea, de către unităţile de învăţământ liceal de stat, a situaţiei locurilor rămase libere în urma neînscrierii candidaţilor admişi în cele două etape ale admiterii.

29 iulie – 1 august 2013

– Rezolvarea de către comisia judeţeană de admitere a situaţiilor speciale ivite după  cele două etape de repartizare computerizată, a repartizării candidaţilor care nu şi-au depus dosarele de înscriere în termen şi a candidaţilor care nu au participat la primele două repartizări computerizate.

Lista candidatilor admisi, precum si a locurilor ramase neocupate dupa prima etapa sunt publicate pe portalul Ministerului Educatiei Nationale http://admitere.edu.ro si pe site-ul ISJ Satu Mare, www.satmar.ro.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 16, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.