Lunar vor avea loc şedinţe de lucru privind inventarierea terenurilor în baza Legii 165/2013

În data de 18 iulie, prefectul Eugeniu Avram a convocat în şedinţă de lucru membrii comisiilor locale pentru inventarierea terenurilor în baza Legii 165/2013 privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România.

sedinta.comisii.localeÎn cadrul şedinţei de lucru, prefectul a dorit să se asigure că membrii comisiilor locale şi-au însuşit atribuţiile prevăzute în lege, precum şi dacă au apărut unele aspecte cu caracter organizatoric pentru a fi rezolvate în mod unitar la nivelul judeţului.

De asemenea, au fost dezbătute probleme tehnice care au fost analizate împreună cu reprezentanţii Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară (OCPI) Satu Mare.

Prefectul a menţionat că astfel de şedinţe de lucru vor fi organizate lunar pentru asigurarea bunei desfăşurări a inventarierii terenurilor de pe raza judeţului Satu Mare.

Următoarea şedinţă de lucru a membrilor comisiilor locale pentru inventarierea terenurilor în baza Legii 165/2013 va avea loc în luna august.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 19, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Lunar vor avea loc şedinţe de lucru privind inventarierea terenurilor în baza Legii 165/2013

  1. Inca o data buna ziuaMi-am adus aminte: la sociri mei in sat s-a asfaltat drumul, s-au facut podete de beton la fiecare poarta si sant frumos de beton. Toate bune, dar cand vezi numarul de semne de circulatie pe unitatea de timp te ia durerea de cap. Am numarat si 20-25 de semne de circulatie in 50 m. In unele locuri sunt 5 6 semne de circulatie la maxim 4-5 metri unul de altul pe aceeasi parte a drumului. Si cu toata aceasta risipa, pe total lumea e multumita ca s-a asfaltat drumul si se poate circula pe acolo, fiecare isi trage masina pe podetul sau, fara a mai incurca circulatia, etc. Deci se poate, mai ales daca se face comparatia cu primarul de acum vreo 5 ani, care atunci cand primarul dintr-o comuna alaturata i-a propus sa-i aduca gazepana la intrarea in sat (ca ei isi trageau gaze cu fonduri europene), i-a raspuns acestuia ca nu are nevoie. Si uite asa am ramas pana in ziua de azi tot la incalzirea cu lemne.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.