Şi-au transformat casa într-un paradis pentru pisici

Şi-au transformat locuinţa într-un adevărat paradis pentru pisici. Vorbim de un cuplu din statul american California care, de-a lungul anilor, a construit pasarele suspendate şi tuneluri secrete pentru cele opt feline pe care le deţin. 

casa-pisici_64648600

Bob şi Frances s-au căsătorit acum 50 de ani. I-a unit atât pasiunea pentru artă, cât şi dragostea pentru pisici. De-a lungul timpului, cei doi au îngrijit 35 de feline, dar nu mai mult de 10 odată. S-au străduit să îşi adapteze întreaga locuinţă pentru prietenele necuvântătoare.

"La început, pasarela pentru pisici a pornit de la un paravan care împărţea camera în două. Dintr-una într-alta, am ajuns să avem peste 40 de metri de pasarele şi tuneluri care traversează aproape întreaga casă.", spune Bob Walker, pensionar.

casa-pisici2_05416000
Americanii s-au gândit şi la o soluţie pentru ca pisicile să nu distrugă mobila. Au instalat un stâlp în mijlocul camerei pentru ca cele opt feline să-şi ascută ghearele. Locuinţa lor a devenit vedetă în Statele Unite şi a fost chiar subiect de documentar.

Realitatea.net
 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 20, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.