În comuna Batarci a fost inaugurată o nouă brutărie

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Adrian Ștef, a participat sâmbătă la inaugurarea unei noi brutării în comuna Batarci. La festivitate au participat și subprefectul Cristian Sasu, consilierii județeni Ionuț Rus și Joszef Pinter, primarul comunei Vama, Vasile Corodan, primarul comunei Cămărzana, Vasile Bale, precum și viceprimarul comunei Batarci, Iacob Ioan Rob, fostul subprefect Sami Țânțaș, și consilieri locali din comună. Gazdă a fost patronul brutăriei, Vasile Avași, alături de familia sa. Brutăria a fost sfințită de preotul Gheorghe Pintea.

DSC_9976

Adrian Ștef a declarat că a dorit să participe la inaugurarea brutăriei pentru a arăta sprijinul pe care Consiliul Județean îl dă întreprinzătorilor de la sate. “Orice investiție din mediul privat, care creează locuri de muncă și care aduce un plus valoare în satele noastre merită sprijinită și promovată. Ați putut vedea și la Ziua Județului Satu Mare că am încurajat primăriile să-i prezinte în standurile amenajate și pe întreprinzătorii din comune, pentru că pe lângă tradițiile și obiceiurile populare sau tradițiile gastronomice, să fie prezente și cele mai importante firme din comune. Vă felicit încă odată pentru ceea ce ați făcut aici în Bătarci, este o investiție de care comuna și întreaga zonă avea nevoie. Și pentru a veni în sprijinul Dumneavoastră, nu peste multă vreme vom finaliza lucrările de reabilitare a Autostrăzii Oașului, care va fi apoi un motor al dezvoltării zonei”, a afirmat președintele Consiliului Județean Satu Mare.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 21, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.