Pictorița Iulia Olar a trecut în neființă, după o luptă îndelungată cu boala

Asociația Artiștilor Plastici Satu Mare, prin președintele Gergely Csaba, anunță trecerea în neființă a colegei lor, pictorița Iulia Olar. Dumnezeu să o aibă în pază.

iuliaIulia Olar s-a născut pe 22 februarie 1963 Satu Mare, având meseria de psiholog. Timp de un an a studiat la pictura la Școala de Arte Satu Mare, sub îndrumarea doamnei Szodoray Parádi Hajnalka. A debutat în pictură în 2009 la Toronto. A fost în atenția criticii din Toronto în urma repetatelor participări la Bătăliile Artistice din Toronto. A participat la expoziții colective, tot în Toronto.

Lucrările ei au ajuns în colecții particulare și la instituții din Toronto, Germania și România. Din 2011 a fost membră a Asociației Casa Creației Sătmărene, participând la toate expozițiile colective din Satu Mare. A preferat tehnica picturii în ulei și acryl. Ca teme, a preferat peisajul, pictura abstractă, și florile.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 23, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.