Frumoase, celebre, celibatare: vedete necăsătorite

Unele vedete nu se grăbesc să se căsătorească şi nu le este teamă să admită că a-şi întemeia o familie sau a oficializa o relaţie nu se află totuşi pe lista lor de priorităţi.

charlizeCameron Diaz

Deşi a avut mai multe relaţii serioase, cu Matt Dillon, Justin Timberlake şi Alex Rodriguez, frumoasa blondă nu s-a grăbit până acum să ajungă în faţa altarului.

Intr-o declaraţie mai veche acordată ziarului britanic News of the World, Diaz a dezvăluit că nu se grăbeşte să se mărite: "Trebuie să ne facem propriile reguli. Pur şi simplu nu m-am căsătorit niciodată cu nimeni de care să fie nevoie să divorţez apoi. Ne despărţim şi mergem mai departe".

Actriţa se pare că are o relaţie cu miliardarul Elon Musk, CEO al Tesla Motors.

Cameron l-a întâlnit pentru prima dată pe Elon după ce şi-a cumpărat o maşină electrică eco sport, Tesla S EV, de la compania acestuia, la începutul anului 2013. 

„Elon crede despre Cameron că este încântătoare. Acesta i-a vândut personal un model Tesla la începutul acestui an, iar de atunci au flirtat non-stop.”, a declarat o sursă pentru New York Post.

Sheryl Crow

Dintre toate vedetele din această listă, Sheryl este printre cele două care au confirmat că urmează să se căsătorească, însă nunta nu a mai avut loc. Aceasta s-a logodit cu Lance Armstrong în 2005, însă s-au despărţit anul următor. Referitor la despărţirea lor, Armstrong a declarat mai târziu că presiunea „ceasului ei bilogic” i-a făcut să clacheze. Crow are în prezent o relaţie cu producătorul Doyle Bramhall II.

Goldie Hawn

Goldie Hawn şi Kurt Russell au o relaţie încă din 1983 şi au crescut împreună patru copii, însă cei doi nu au nicio dorinţă în a-şi oficializa relaţia: „Întrebarea este <<de ce?>>, nu <<de ce nu?>> Ne iubim foarte mult, ne iubim viaţa noastră împreună aşa cum este ea”, a declarat Goldie.

Winona Ryder

La fel ca şi Sheryl Crow, Winona a fost logodită o singură dată, cu Johnny Depp, în 1990, pe când aceasta avea doar 19 ani.
Cu toate acestea, vedeta crede foarte mult în instituţia căsătoriei: „Sper să fiu căsătorită doar o singură dată, tocmai de aceea nu am fost niciodată căsătorită. Însă încă nu mi-am pierdut speranţa. Părinţii mei sunt împreună de 40 de ani şi sunt încă foarte îndrăgostiţi unul de celălalt, aşa că am standarde foarte ridicate”, spunea Winona într-un interviu acordat în anul 2011, publicaţiei Bang Showbiz.

Kylie Minogue

Kylie a declarat recent că cel mai mult îşi doreşte copii, nu să se căsătorească: „Să am copii ar fi nemaipomenit, însă să mă căsătoresc? Căsătoria  este mult mai jos pe lista mea de priorităţi”, spune artista conform Sunday Times Style.

Charlize Theron

Este o apariţie constantă în topul celor mai frumoase femei din lume, a avut meseria de fotomodel înainte de a deveni actriţă, are un corp invidiat de femei şi dorit de bărbaţi. Cu toate acestea, Charlize Theron nu reuşeşte să-şi găsească jumătatea, bărbatul care să o înţeleagă şi să-şi dorească să-i fie alături toată viaţa.

Pe de alta parte, deşi crede că mariajul este "un drept divin", Charlize, care pledează pentru legalizarea căsătoriilor între persoane de acelasi sex, spune că nu vrea să se căsătorească.

Frumoasa sud-africană, care s-a despărţit în 2010 de actorul Stuart Townsend, cu care a avut o relaţie timp de mai mulţi ani, spune că îi plac relaţiile sigure, pe termen lung, dar că nu vede niciun motiv pentru care să le oficializeze.

Vanessa Paradis

Vanessa Paradis a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Johnny Depp. Cei doi au împreună doi copii şi totul părea roz, mai ales din declaraţiile cântăreţei, care nu ezita să-şi declare dragostea şi adoraţia pentru actor ori de câte ori avea ocazia. Anul trecut însă, Johnny a călcat strâmb şi a înşelat-o pe Vanessa cu actriţa Amber Heard. Ce a urmat este evident: celebrul cuplu s-a destrămat şi, odată cu el, şi iluzia iubirii perfecte.

Sursa: one.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 23 iulie 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.