Andreea Paul: Să fim serioși, nu doar populari

Să fim serioși, nu doar populari. Mișcarea populară este doar un joc de glezne făcut de traseiști. PDL merge mai departe. PDL nu se bizuie pe un singur om. Are puterea echipei de cursă lungă. Oricât de mulți ar face mișcarea, PDL rămâne tot valoros. Populară o fi mișcarea dezertării, dar moda trece. Dezertorii sunt primii dezertori.

Andreea-Paul-VassMișcarea o fi populară, dar până la a avea și valoare, adică importanță pentru PDL, mai e drum lung. Mișcarea Populară dovedește că nu e nici pe departe ceea ce susținea că va fi: un nou partid de dreapta, cu oameni noi, care nu au mai făcut politica. Mișcarea Populară dovedește clar incapacitatea de a atrage membri noi, construcția bazându-se pe traseismul politic ca principiu de bază și pe necunoaștere.

Între extaz și agonie, Marian Preda, președintele Fundației Mișcarea Populară, anunța un obiectiv important al noului partid: participarea la alegerile europarlamentare, unde va avea susținerea românilor de pretutindeni. Păcat că domnii Preda și Tomac nu știu că: „Cetăţenii români care se înscriu pe listele de vot dintr-un alt stat membru al UE nu vor mai avea dreptul să voteze pentru alegerea reprezentanţilor României în Parlamentul European”.

Andreea PAUL


Prim-vicepresedinta PDL, 
Deputat de Tara Oasului, Satu Mare

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 24, 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

One Response to Andreea Paul: Să fim serioși, nu doar populari

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.