Adrian Aciu a lăsat Clujul pentru a spera la funcția de administrator al Parcului Dendrologic din Carei

Luni, de la ora 10.00 a avut loc la Primăria Carei concursul pentru desemnarea directorului general pentru administrarea Fundației "Centrul de Promovare a turismului Cultural Grof Károlyi" și a Castelului Károlyi dar si a administratorului pentru parc și seră. Pentru ambele posturi s-au solicitat studii superioare, disponibilitate de a lucra peste program, abilități de lucru în echipă, capacitate organizatorică, cunoaşterea de limbi străine de circulaţie internaţională.

foto 3 castelConcursul a fost organizat de Fundația ”Centrul de promovare a turismului cultural Grof Károlyi”, al cărei comitet director a desemnat comisia de examinare. Din comisie au făcut parte primarul Kovacs Eugen, Bogdan Georgescu, cel care s-a ocupat până in prezent de coordonarea activităţii de administrare a Castelului şi Kiss Istvan, sef Birou Resurse Umane din cadrul primăriei Carei. Dacă iniţial au fost inscrisi 5 candidati pentru cele 2 posturi,la interviu s-au prezentat doar 4, câte doi la fiecare  optiune. Acestia au trebuit să depuna in prealabil şi un CV – model European şi un scurt Proiect de  2 pagini A4 cu motivația înscrierii la concurs și cu viziunea proprie asupra a ceea ce ar face în cazul în care ar fi admis.

Interviurile au durat intre 20 si 30 de minute,urmând ca rezultatele să fie comunicate abia joi, 25 iulie intre orele 14,00 si 15,00. Pentru postul de director general au concurat Doboş Iosif, actual consilier USL in Pişcolt si Ackerman Zoltan, informatician. Pentru postul de administrator parc si seră s-au prezentat la interviu Venig  Laszlo, agronom şi Adrian Aciu, inginer horticol, fost absolvent al Liceului Teoretic Carei. Nota finală va fi o medie între nota obținută pentru proiect și cea de la  interviu. Cel mai tânăr dintre candidati este Adrian Aciu, care deşi are  posibilităţi de a rămâne in centrul universitar Cluj, doreste să revină in oraşul natal pentru a pune in practică cele invăţate la Universitatea de Stiinte Agricole. Desi face parte din generatia tânără, Adrian Aciu a venit cu idei interesante de reamenanjare a parcului care să mulţumească atât tinerii, cât şi pensionarii careieni.

candidat

Locurile de muncă ofertate sunt pe perioadă nedeterminată,dar cu o perioadă de probă de trei luni. Vă reamintim că Fundația ”Centrul de promovare a turismului cultural Grof Károlyi” a fost constituită in toamna anului 2012 de Consiliul Local Municipal Carei, membrii acestuia fiind si membrii fondatori. Consiliul director al acestei fundatii a fost stabilit să aibă 5 membri: Venig Gabriela, Marius Ciucoş, Ciută Ilie, Fazakas Zoltan si Tempfli Vasile. In luna decembrie 2012, la solicitarea primarului Kovacs, cei trei membri UDMR au votat ca fondul fundatiei să fie direcţionat integral către achizitionarea unui autoturism Renault, până in prezent in folosinţa personală a primarului.In urma acestei decizii, consilierul Ilie Ciută  şi-a  dat demisia din comitetul director.  

Sursa text și foto Adrian Aciu: buletindecarei.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 24 iulie 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.