Familia care a trăit 40 de ani în izolare. N-auziseră de cel de-al Doilea Război Mondial

Un rus care aparținea unei secte ortodoxe fundamentaliste s-a mutat cu familia sa în inima Siberiei, în 1936, de teama persecuțiilor. Următorul contact cu alți oameni pe care l-a avut familia a fost în 1978, când o echipă de geologi a dat peste Karp Lykov și rudele sale.

karp_lykov_23326100Geologii ruși au constatat cu suprindere că rusul Karp Lykov și familia sa n-auziseră de cel de-al Doilea Război Mondial, scrie smithsonianmag.com.

În 1936, Karp Lykov, membru al unei secte ortodoxe fundamentaliste, și-a luat soția și cele două fiice în vârstă de 9 și, respectiv, 2 ani de zile și s-a refugiat în taigaua siberiană de teama persecuțiilor. În sălbăticie, cuplul a mai conceput doi copii, în anii ’40.
Citeste mai mult pe REALITATEA.NET: http://www.realitatea.net/familia-care-a-trait-40-de-ani-in-izolare-n-auzisera-de-cel-de-al-doilea-razboi-mondial_1102286.html#ixzz2JXSenzr3

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 31, 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.