Un bebeluș de numai 8 luni a fost internat la UPU după ce a fost găsit abandonat

In intervalul 26.07 – 29.07.2013, la Unitatea de Primire Urgente a SJU Satu Mare au primit asistenta medicala un numar de 455 de persoane dintre care 109 au fost copii.
 
bebe_89630200Un numar de 7 persoane au ajuns la UPU dupa ce au fost agresate, 6 muscate de caini, 5 in stare avansata de ebrietate, 6 ca urmare a unor evenimente rutiere.
 
Un numar de 7 persoane au ajuns la UPU cu insolatie sau dupa lipotimii provocate de temperaturile ridicate. Nicio persoana nu a necesitat internarea in spital.
 
In data de 27.07., in jurul ore 12.00, a fost adus la UPU un pacient, copil in varsta de 5 ani care s-a electrocutat accidental dupa ce a atins o masina de spalat. Copilul a suferit arsuri usoare la maini, a fost internat la Chirurgie Infantila. Copilul a fost externat dupa 24 de ore in stare buna de sanatate.
 
In data de 28.07, in jurul orei 1.00, a fost adus la UPU un copil, un sugar in varsta de 8 luni, copil gasit abandonat intr-un loc public. Copilul a fost internat in sectia Pediatrie. In acest caz s-a anuntat Politia si celelalte autoritati competente.
 
Tot in data de 28.07 in jurul orei 20.00 a ajuns la UPU un barbat care a ingerat, accidental, circa 100 ml de formol. Barbat a fost internat, in stare grava, in cadrul sectiei de Terapie Intensiva.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on iulie 30, 2013. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.