59 de jandarmi ai IJJ Satu Mare au fost recompensați cu înaintarea în grad

Ziua de 31 iulie reprezintă pentru cadrele militare jandarmi, o zi de împlinire şi de bucurie în acelaşi timp, deoarece alături de Ziua Armei şi de celelalte sărbători din cursul anului, este ziua în care după îndeplinirea atribuţiilor de serviciu şi parcurgerea stagiului în grad, militarii jandarmi sunt avansaţi în treapta ierarhică următoare.

Jandarmeria sătmăreană a fost în zi de sărbătoare prin faptul un număr de 59 de jandarmi, dintre care 3 ofiteri şi 56 de subofiteri au fost recompensaţi cu înaintarea în gradul următor. Acesta este rezultatul a patru sau cinci ani de muncă, fiind totodată confirmarea maturităţii profesionale şi a dezvoltării capacităţilor operaţionale în domeniul ordinii şi siguranţei publice.

DSC_0492

Astfel, miercuri 31 iulie, cu începere de la ora 11.00 în prezenţa domnului Cristian Sasu- subprefectul judeţului Satu Mare, a domnului Adrian Ştef preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare şi a comenzii unităţii  col. Gheorghe Avram –Inspectorul şef şi col. Dorel Gheţea – Prim Adjunct al Inspectorului – Şef, a avut loc ceremonia avansării în grad şi înmânarea noilor însemne de grad.

Subprefectul judeţului Satu Mare, domnul Cristian Sasu i-a felicitat pe cei avansaţi, precizând faptul că avansarea de astăzi aduce cu sine pe lângă o tresă pe umăr şi o creştere a responsabilităţilor ce revin tuturor în îndeplinirea misiunilor încredinţate.

DSCN2339

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a adresat felicitări jandarmilor avansaţi astăzi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. Totodată le-a mulţumit pentru devotamentul şi tenacitatea dovedită în asigurarea ordinii publice la misiunile încredinţate. Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le mult succes pe mai departe.

DSC_0502

DSC_0517

În conformitate cu Ordinul Ministrului Administraţiei şi Internelor, cu data de 01.08.2013 ofiterii în activitate din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2013 şi îndeplinesc celelalte condiţii, se înaintează în gradul următor, la termen, astfel:

În gradul de colonel:

Locotenent-colonel ONAŢI IOAN

În gradul de locotenent-colonel:

Maior VLAD GHEORGHE

În gradul de maior:

Căpitan MICLEA DANIEL-IOAN

În conformitate cu Ordinul inspectorului şef, cu data de 01.08.2013 subofiţerii în activitate din Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare, care au împlinit sau împlinesc stagiul minim în grad în cursul anului 2013 şi îndeplinesc celelalte condiţii, se înaintează în gradul următor, la termen, astfel:

În gradul de plutonier adjutant şef:

plutonier adjutant ABRIHAM CONSTANTIN
plutonier adjutant SOPONAR IOAN-DORIN
 

În gradul de plutonier adjutant:

plutonier major BATHORI MARIUS-FĂNEL
plutonier major BĂCANU GABRIEL-VASILE
plutonier major BEŞE DOINA
plutonier major BOLBA VASILE
plutonier major BUDA LUMINIŢA
plutonier major CHELMU VIOREL-PETRE
plutonier major CHEREGI IOAN
plutonier major CHIŞ FLORIAN-EDUARD
plutonier major DUCIUC FLORIN-IOAN
plutonier major FULEP GELU
plutonier major MILEA IOAN-ALEXANDRU
plutonier major MUREŞAN GHEORGHE-LIVIU
plutonier major NĂSTRUŢ LIVIU
plutonier major PĂUNESCU CONSTANTIN-IONUŢ
plutonier major POP DĂNUŢ-MIRCEA
plutonier major SABOU GHEORGHE-MARIUS
plutonier major SPĂTARIU DAN
plutonier major SULYOK IOSIF
plutonier major TĂBÂRCĂ MARIUS-ROMEO
plutonier major TODORAN MARICICA
 

În gradul de plutonier major:

plutonier AVRAM LIVIU-GHEORGHE
plutonier BACIU PAULIN-GHEORGHE
plutonier BALINT DINU-SORIN
plutonier BĂBUŢ ZOLTAN-GAVRIL
plutonier BICOZAN MARIN-GHEORGHE
plutonier BÎLC ARGHIL-DOREL
plutonier BOLBA VASILE
plutonier BRUDAŞCA FLORIN-SERGIU
plutonier BUDAI IOAN-MARIUS
plutonier CATRICICĂU SORIN-CRISTINEL
plutonier CHIRALI CSABA-LIVIU
plutonier CUC DUMITRU-ROMEO
plutonier GHIREAN FLORIN-MIHAI
plutonier IACOB FELICIAN-MARCEL
plutonier KIN VASILE
plutonier KOCSIS MARTON
plutonier KURTI MARIUS
plutonier MOISE BOGDĂNEL-ALEXANDRU
plutonier NEAMŢU CLAUDIU-VIOREL
plutonier PAŞCU ROBERT-VASILE
plutonier PODINĂ GHEORGHE-FLORIN
plutonier POP SEBASTIAN-VASILE
plutonier ROMANIUC ALEXA
plutonier ROTMUND ALEXANDRU
plutonier SABOU IOAN
plutonier SZABO ROBERT-CSABA
plutonier SZILAGYI MIKLOS
plutonier ŞANŢA GHEORGHE-MARCEL
plutonier TAKACS PAL-RAJMOND
plutonier TUŞER GAVRIL
plutonier VARGA ADRIAN
 

În gradul de plutonier:

sergent major KISS MIKLOS-BOGDAN
sergent major MUREŞAN TUDOR-VALERIU
sergent major OPRE MARIUS-FLORIN
 

Festivitatea s-a încheiat cu defilarea unităţii.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare Adrian Ştef a participat la avansările în grad ce au avut loc miercuri, 31 iulie 2013 la unitatea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare.

Preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Adrian Ştef a adresat felicitări jandarmilor avansaţi astăzi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului. Totodată le-a mulţumit pentru devotamentul şi tenacitatea dovedită în asigurarea ordinii publice la misiunile încredinţate.

„Permiteţi-mi să-i felicit şi eu pe jandarmii care azi au avansat în grad. Doresc să vă felicit pentru munca pe care aţi depus-o, pentru rezultatele bune pe care le-aţi obţinut. Prin simţul datoriei, implicarea şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului de către jandarmii sătmăreni, prin tenacitate şi devotament, instituţia pe care o reprezentaţi este astăzi o forţă credibilă şi respectată de cetăţeni.

Nevoia de protejare a ordinii şi siguranţei publice se simte pregnant în rândul cetăţenilor. De aceea, ca preşedinte al Consiliului Judeţean, vă asigur de întreaga disponibilitate şi susţinere în eforturile pe care le faceţi Aţi dat dovadă de profesionalism şi în asigurarea ordinii de Ziua Judeţului, ca sa amintesc doar ultimul eveniment major organizat de Consiliul Judeţean, iar şi datorită  Dumneavoastră manifestările au fost un succes, s-au desfăşurat fără nici un incident.

Închei felicitându-vă  încă odată pentru ceea ce faceţi, vă urez mult succes în continuare şi să ne revedem la viitoarea avansare în grad.”

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 31 iulie 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.