Concordia Chiajna ia locul Rapidului în Liga I. Meciul de baraj a fost organizat fără vreo bază regulamentară

Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a prezentat, pe site-ul oficial, decizia în cazul apelului formulat de Concordia Chiajna, forul de la Lausanne susţinând că meciul de baraj pentru menţinerea în Liga I cu Rapid nu ar fi trebuit organizat şi că ilfovenii au dreptul să rămână în primul eşalon.

rapid_35058800Ca urmare a faptului că apelul a necesitat rezolvare urgentă, Judecătorul Unic angajat de TAS, Marco Balmelli (Elveţia), a luat deciziile. Judecătorul Unic a considerat că SC FC Rapid SA nu are licenţă pentru a participa în sezonul 2013/14 al Ligii I şi meciul de baraj a fost organizat fără vreo bază regulamentară. Dimpotrivă, regulamentele FRF sunt pentru ca gruparea CS Concordia Chiajna să rămână în Liga I. Astfel, apelul Concordiei Chiajna este acceptat, acest lucru însemnând că echipa poate concura în Liga I în sezonul 2013/2014, în locul S.C. F.C. Rapid S.A. Motivarea deciziei Judecătorului Unic va fi trimisă părţilor cât mai curând posibil", se arată pe site-ul oficial al TAS.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 2, 2013. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.