Concursul de fotografii ”Satu Mare – chip trecător, chip nepieritor”, la prima ediție

Proiectul reprezintă un concurs de fotografii cu imagini din municipiul Satu Mare, fiind organizat de Organizația Municipală de Tineret a PNL Satu Mare. Proiectul are drept țintă un public larg în special din lumea virtuală care să conștientizeze că PNL Satu Mare este interesat de problemele orașului și pentru identificarea acestora apelează la membrii comunității.

afis- concurs foto BPM TNL SM

Pe de altă parte, concursul are și scopul de a pune în valoare frumusețile naturale și arhitectonice ale orașului. Concursul de fotografii  ”Satu Mare- chip trecător, chip nepieritor” ediția I, este structurat pe mai multe secțiuni:

1, Moștenirea liberală edilitară în Satu Mare.

2. Satu Mare  orașul viselor mele

3. Satu Mare  by night

4. Poze vesele din Sătmar

5. Amintiri din cartierul meu

6. Tezaur istoric

7. Oameni, chipuri, destine

8. Sătmarul în sărbătoare

9. Anotimpurile orașului

10. Cea mai bună fotografie făcută de un fotograf dinafara județului

Câștigătorii fiecărei secțiuni vor fi răsplăți cu premii în bani sau obiecte de tehnică fotografică. Lucrările vor fi trimise pe adresa: robert.laszlosm@gmail.com până la data de 1 septembrie 2013.

Festivitatea de premiere va avea loc în cadrul unei expoziții care va cuprinde cele mai bune lucrări din concurs. Juriul va fi format din personalități ale vieții culturale sătmărene. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 5, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.