Autoturism furat din Olanda, descoperit la Urziceni

Un bărbat din Zalău este cercetat de polițiștii de frontieră după ce la intrarea în țară a fost depistat conducând o mașină ce figurează ca fiind furată din Olanda. Autoturismul, în valoare de 1.350 euro, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Joi, 31 ianuarie a.c., în jurul orei 10.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Urziceni s-a prezentat pentru a intra în țară Cristian Ionuț C., în vârstă de 28 de ani, din Zalău, județul Sălaj. Acesta conducea un autoturism marca Volkswagen Golf Plus, cu număr de înmatriculare provizoriu specific Germaniei. Cu ocazia controlului de frontieră colegii noștri au constatat că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind furat din Olanda.

Conducătorul auto a declarat că nu ştia că autoturismul este furat şi urma să îl predea unei alte persoane. Acum șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt. Autovehiculul, în valoare de aproximativ 1.350 euro, a fost indisponibilizat la sediul P.T.F. Urziceni până la finalizarea cercetărilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 1, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.