Connect-R: „Cred că au fost şi zile în care nu am reuşit să mâncăm nimic, dar noi ne-am hrănit tot timpul cu dragoste!”

Connect-R trece prin cele mai fericite momente ale vieții sale, așa că a renunțat la a mai fi discret, așa cum ne-a obișnuit, și a vorbit în premieră despre ultimele luni petrecute cu soția sa și despre ce a făcut până să devină celebru. Invitat la emisiunea „Ultima oră” la România TV, cu Cătălin Striblea, Ștefan Mihalache, pe numele său adevărat, a răspuns foarte sincer la întrebările care i s-au pus și i-a impresionat pe toți cei aflați în public. Nici întrebările despre soția sa nu au lipsit, iar Connect-R a confirmat că va avea un bebeluș.

RTEmagicC_2-3-misha-connectr.jpg

„70% se spune că este fetiță. Ne-am atașat de ideea asta și eu și Mihaela. Vrem doar să fie sănătos. Este însărcinată în trei luni și 6 zile. Toată lumea a crezut că am făcut nunta fiindcă a rămas Mihaela însărcinată. Este o vorbă: când îți vorbește Dumnezeu, e bine să îl asculți", a spus Connect-R la România TV.

El a mai povestit și cum s-a îndrăgostit de Mihaela: „Eu eram despărțit de Diana de foarte multe luni. M-am îndrăgostit pur și simplu de Mihaela și ea de mine. Mihaela e o blândețe de om. Dumnezeu ne-a binecuvântat relația. Nici ea nu s-a așteptat să rămână însărcinată. Mă uitam pe pozele ei, ea a făcut teatru, și apare într-o fotografie în care juca rolul unei țiganci însărcinate. Noi ne-am îndrăgostit înainte de a avea un copil", a mai spus solistul în interviul acordat lui Cătălin Striblea.

Pe lângă întrebările despre viața personală, Ștefan a mai răspuns și la întrebări despre politică. El a mai spus că încă se simte Ștefan și nu Connect-R și a spus cuvinte emoționante despre familia sa și despre Dumnezeu:

„După '90, tata a fost dat afară de unde lucra în construcţii, mama de la Institutul de Mase Plastice Pipera şi atunci se chinuiau să ne întreţină. Cred că au fost şi zile în care nu am reuşit să mâncăm nimic, dar noi ne-am hrănit tot timpul cu dragoste şi a fost apă oricum, aveam apă. Nu-mi place să spun expresia asta că am murit de foame. Nu am murit de foame niciodată. Dumnezeu nu lasă pe nimeni să moară de foame", a mărturisit cântăreţul.

Sursa: Yahoo! OMG

Foto: libertatea.ro

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 5 august 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.