Dovada clară că Diavolul există

Pentru multi dintre noi fenomenele paranormale sunt subiecte tabu si ne vine foarte greu sa credem ca se petrec, incercand de fiecare data sa cautam explicatii plauzibile si rationale pentru tot ce se intampla iesit din comun.

meet-the-creatures-poltergeist0In urma cu 42 de ani, in Londra, au avut loc mai multe cazuri care zdruncinat din temelii chiar si pe cei mai inalti ai bisericii. Medici, experti în supranatural, preoti sau pastori au încercat sa gaseasca explicatii ale fenomenelor care s-au petrecut în mai multe case londoneze.

Este vorba despre fenomenul Poltergeist ce consta în evenimente ce fac aluzie la manifestarea unei entitati imperceptibile. In folclor un poltergeist a fost definit ca un spirit suparat sau o fantoma care bantuie o anumita casa sau persoana. 

Martorii oculari sustin ca au avut loc si alte evenimente, cum ar fi: chibrituri care s-ar fi aprins instantaneu, mese si scaune ce se ridicau din senin în aer si cadeau cu zgomot foarte mare. 

In anii ’70, Peggy Hodgson, o mama divortata si ramasa cu patru copii, a închiriat o casa unde mobila se muta de una singura, se auzeau bubuituri in pereti, iar jucariile copiilor erau aruncate prin casa. 

Vinovata parea a fi Janet Hodgson, în varsta de 11 ani, despre care medicii au spus ca este posedata de spiritul fostului proprietar al casei, care bantuia locuinaa. Uneori, fata avea crize, vorbea înfricosator si se ridica în aer, plutind deasupra patului. 

Zeci de politisti, investigatori, medici sau jurnalisti au asistat la un fenomen inexplicabil. Fetita a marturisit ca o forta necunoscuta o facea sa leviteze prin camera. Pana acum, nimeni nu a reusit sa descifreze misterul. 

Cazul familiei Hodgson este cel mai cunoscut caz de poltergeist din Marea Britanie, dar si o dovada clara ca diavolul exista.

Sursa: zonamisterioasa.eu 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 5, 2013. Filed under Mistere. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.