Măcelărie deschisă pentru câini şi pisici. Magazinul vinde 70 de feluri de carne

Chiar şi în vremuri de criză, mulţi oameni nu se zgârcesc să-şi alinte animalele de companie. Un măcelar din Germania a deschis un magazin specializat în care vinde cele mai alese feluri de carne pentru căţei şi pisici. Şi asta pentru că vrea să ofere mâncare sănătoasă şi gustoasă prietenilor necuvântători ai oamenilor. 

cafenele_cu_pisici_33984900

În magazinul lui Joseph Heidingfelder poate fi găsită mâncare pentru gustul oricărui căţel, de la măruntaie de vită, până la carne de animale exotice. "Avem şi mâncare obişnuită pentru animale, care nu place oamenilor, dar pe care o adoră căţeii. Este vorba despre stomac de vită şi alte organe interne, o mâncare foarte sănătoasă pentru câini. Dar avem şi carne de zebră, de cangur, de cal, precum şi cinci feluri de peşte sau raţă sălbatică", a spus măcelarul, potrivit publika.md.

Chiar dacă aceste delicii pentru căţei bat la buzunar, magazinul nu duce lipsă de clienţi. Şi asta pentru că, pe lângă faptul că mâncarea propusă este mult mai sănătoasă decât conservele, ea mai are şi proprietăţi curative. Mai multe feluri de carne vândute aici pot trata alergiile animalelor de companie, întăresc dinţii şi le fac blana mai frumoasă.

Sursa: realitatea.net

 

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 6 august 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.