Infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice

Trei şoferi sunt anchetaţi de poliţiştii rutieri pentru comiterea unor infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice şi alţi 6 au rămas fără permise de conducere.

646x404Pentru conducere cu alcoolemie peste limita legală este cercetat Dan I., de 52 de ani, depistat în trafic de poliţiştii Biroului Rutier, în cursul serii trecute, după ora 22.00. Bărbatul conducea autovehiculul pe Strada Corvinilor din municipiu, având o concentraţie de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat. I-au fost recoltate şi probe biologice, urmând a fi stabilită îmbibaţia alcoolică din sânge.

Şi poliţiştii rutieri din Negreşti Oaş, acţionând alături de poliţiştii Postului de Poliţie Călineşti Oaş pentru diminuarea riscului rutier, au oprit în trafic autoturismul condus de Vasile C., de 43 de ani, constatând că bărbatul nu deţinea permis de conducere de nicio categorie. Poliţiştii au întocmit pe numele şoferului acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru comiterea infracţiunii de conducere fără permis.

O altă infracţiune constatată de poliţiştii rutieri este conducerea unui autovehicul neînmatriculat, Bladek G., de 26 de ani, din Apa, fiind depistat în timp ce conducea pe DN 1 C, deşi autorizaţia de circulaţie provizorie expirase.

Alţi 6 şoferi au rămas fără permisele de conducere după ce au fost surprinşi de poliţişti efectuând manevre de depăşire neregulamentară sau încălcând regulile de acordare a priorităţii altor vehicule. De altfel, şoferii care nu au acordat prioritate de trecere autoturismelor care circulau pe drumul prioritar au provocat şi evenimente rutiere soldate cu pagube materiale.

Poliţiştii Secţiei 1 Valea Vinului Poliţie Rurală au acţionat alături de specialişti R.A.R, pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor, iar în municipiul reşedinţă de judeţ una dintre priorităţile urmărite de poliţişti a fost impunerea respectării de către şoferi a regimului legal de viteză, în câteva ore fiind sancţionaţi pentru această abatere aproape 70 de conducători auto.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 1, 2013. Filed under Infracțiuni. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.