La Restaurantul Paloma a avut loc lansarea cărții „Femeia măcelar” de Irina Monac

Marţi, 6 august, la restaurantul Paloma a avut loc lansarea cărții "Femeia măcelar” de Irina Monac. Evenimentul cultural s-a desfășurat în cadrul întâlnirii săptămânale a Asociaţiei Judeţene a Pensionarilor, condusă de Mircea Marian.

lansare-carte-350x232

Irina Monac este originară din Negreşti Oaş şi se află la cea de-a patra carte a sa. Este cunoscută drept o prozatoare care abordează oarecum excentric aspectele vieţii de zi cu zi.

Pe marginea cărţii au vorbit Livia Haidu, moderatoarea întâlnirii, poetul şi conducătorul Cenaclului literar Afirmarea, Ion Bala, omul de cultură Voicu D. Rusu, precum şi editorul şi omul de cultură George Terziu. Vorbitorii au subliniat tenta fantastică a cărţii şi faptul că este scrisă cu mult nerv de către autoare, care dovedeşte o bună realizare a dialogului şi a naraţiunii.

În partea a doua a întâlnirii a avut loc un moment comemorativ dedicat lui Ion Barbu, poetul de la a cărui moarte se împlinesc 52 de ani, pe data de 11 august. Au recitat poezii din opera poetului Dorel Iurcenco şi Ioan Marian Chiorean. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 7, 2013. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.