92 de candidați au reușit la concursul de titularizare în învățământul preuniversitar

Vineri, 9 august 2013 a avut loc la centrul de concurs – Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, etapa I de repartizare a candidaţilor care au obţinut note mai mari sau egale cu 7 atât la proba scrisă cât şi la proba practică, pe cele 131 posturi titularizabile publicate pentru concurs. Au fost repartizaţi ca titulari un număr de 92 candidaţi.

rezultate-titularizare-2012-note-constanta-galati-teleormanMiercuri, 14 august 2013 va avea loc etapa a II-a de repartizare a candidaţilor care au obţinut note mai mari sau egale cu 5 atât la proba scrisă cât şi la proba practică, pentru suplinire în anul şcolar 2013-2014, pe posturile rămase neocupate, indiferent de viabilitatea lor, publicate pentru concurs. Repartizarea va avea loc la centrul de concurs, respectiv Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” Satu Mare, conform unui grafic ce va fi comunicat în timp util.

 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 10 august 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.