PDL somează Premierul Victor Ponta și Guvernul USL să renunțe la amnezia asumată public și să spună adevărul românilor

Ponta a pus taxe și a uitat. 21 de taxe și impozite noi sau majorate au fost introduse în Codul Fiscal de acest Guvern doar prin ordonanțele de urgență nr. 5,6,7,8 și 16 în prima jumătate a anului 2013. 

13619711111320313705andreea_paul_vass_16384100Nu am luat aici în calcul și majorarea impozitelor și a taxelor locale, coplata din sistemul sanitar, taxa de mediu, taxa pe timbru judiciar colectat de primarii care se varsă în proporție de 70% la bugetul public sau alte taxe și impozite care nu se regăsesc în Codul Fiscal, dar care sunt introduse de Guvernul USL si plătite de români.

Prin minciună nu se poate guverna bine o țară. Realitatea românească nu este o provocare pentru Premierul României. Minciuna, da! Minte și persistă în minciună pe principiul: nu știu să conduc țara, dar știu s-o mint că am majoritate. Reamintesc USL că taxarea este cea mai perversă formă de tăiere a salariilor și pensiilor tuturor românilor și că românii trăiesc mai prost. Salariul mediu real a scăzut cu 1,8%, iar pensia medie reală a românilor a scăzut cu 1%, în luna iunie 2013 față de aceeași lună din anul trecut.

Andreea PAUL

Prim-vicepresedinta PDL, 
Deputat de Tara Oasului, Satu Mare
Lector univ. dr. la Facultatea de Relatii Economice Internationale, ASE

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 13 august 2013. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.