OMNIASIG a semnat protocolul cu PAID pentru vânzarea poliţelor obligatorii de asigurare a locuinţelor

OMNIASIG Vienna Insurance Group a semnat protocolul de colaborare cu Pool-ul de Asigurare împotriva Dezastrelor Naturale (PAID), în scopul comercializării de asigurări obligatorii de locuinţe.

d7f2de2d3471216b993919e93c0fbd9eUntitled-1În paralel, cu sprijinul PAID şi al Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), OMNIASIG VIG a dezvoltat aplicaţia informatică necesară vânzării poliţelor de asigurare obligatorie a locuinţelor PAD. În termenul cel mai scurt, toţi clienţii actuali şi potenţiali ai OMNIASIG VIG vor putea achiziţiona poliţa PAD, alături de asigurarea facultativă a locuinţei.

“OMNIASIG VIG apreciază soluţia găsită prin prezentele norme adoptate de Autoritatea de Supraveghere Financiară privind Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale, respectiv ca şi asigurătorii care nu sunt membri PAID să poată vinde poliţa obligatorie de asigurare a locuinţei. Considerăm că această soluţie asigură un mediu concurenţial corect tuturor jucătorilor din această piaţă şi va oferi clienţilor o varietate cuprinzătoare de opţiuni în alegerea unei poliţe de asigurare a locuinţei.

Asigurătorii vor trebui să depună eforturi prin training intensiv şi o comunicare eficientă pentru a convinge clienţii că este absolut necesar ca asigurarea obligatorie a locuinţei să fie însoţită şi de o asigurare facultativă, pentru o protecţie deplină – fie pentru o sumă asigurată mai mare de cea stipulată prin lege de 10.000 sau 20.000 euro, fie pentru riscuri care nu sunt cuprinse în poliţa PAD, dar care au un grad de incidenţă mai ridicat decât cele catastrofale”, a declarat domnul Mihai Tecău, Preşedinte Directorat OMNIASIG VIG.   

OMNIASIG Vienna Insurance Group este una dintre cele mai mari companii de asigurări din România, având un capital social de 386.545.383 lei, un portofoliu de peste 100 produse şi o reţea teritorială extinsă. OMNIASIG VIG este o societate administrată în sistem dualist, a cărei conducere este asigurată de Consiliul de Supraveghere şi Directorat. În prezent, Vienna Insurance Group, prin toate companiile membre, este pe primul loc pe piaţa asigurărilor din România.

Vienna Insurance Group (VIG) este liderul pieţei asigurărilor atât în Austria cât şi în Europa Centrală şi de Est. Aproximativ 50 de companii în 24 de ţări formează un Grup cu o tradiţie îndelungată, branduri puternice şi relaţii strânse cu clienţii. VIG are o experienţă în domeniul asigurărilor de aproape 190 de ani. Cu aproximativ 24.000 de angajaţi, Vienna Insurance Group este lider incontestabil pe pieţele sale de bază. Aşadar, Grupul este poziţionat excelent pentru a profita de oportunităţile de creştere pe termen lung, într-o regiune cu 180 milioane de oameni. Vienna Insurance Group este cea mai bine clasată companie conform ATX, principalul indice al Bursei de Valori din Viena; acţiunile sale sunt listate şi la Bursa de Valori din Praga.

Mai multe informaţii despre produsele şi serviciile oferite de OMNIASIG Vienna Insurance Group sunt disponibile pe www.omniasig.ro şi în cadrul tuturor unităţilor teritoriale ale companiei.

Contact: 

Mădălina Constantin, PR Manager

OMNIASIG Vienna Insurance Group

Str. Grigore Mora, nr. 23, Sector 1, Bucureşti

Tel. 021.405.74.20, 0372.187.420

www.omniasig.ro

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 13, 2013. Filed under Afaceri. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.