Strada Nouă din municipiul Satu Mare dispune de cabluri subterane de telefonie și internet

Primăria a recepționat marți, 13 august, lucrările de modernizare efectuate la strada Nouă din municipiul Satu Mare. Aceasta este prima stradă care nu are niciun cablu pe stâlpi, toate fiind subterane.

receptie-strada-Noua-5Primarul Dorel Coica a inspectat strada, arătându-se mulţumit de calitatea lucrărilor realizate. Edilul a afirmat că o firmă specializată studiază posibilitatea introducerii tuturor cablurilor în tuburi speciale subterane, astfel încât stâlpii să rămână curaţi. Inclusiv reţelele de telefonie şi internet au fost introduse subteran.

Lucrările la strada Nouă au constat în modernizarea fundaţiei, a stratului de asfalt, modernizarea trotuarelor, lucrări de canalizare menajeră şi pluvială, lucrări de alimentare cu apă şi electrice.

Lungimea străzii este de 292 metri, fiind realizat şi sistemul de iluminat public. Valoarea totală a lucrării este de 680.000 de lei, la care se adaugă TVA-ul în valoare de 163.000. Garanţia lucrării este de doi ani, însă reprezentanţii firmei Alfa Rom au dat asigurări că nu va fi nevoie de intervenţii în următorii 10 ani. 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 13, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.