Pârtia de schi de la Luna Șes, amenințată de un incendiu de proporții

Un incendiu izbucnit la vegetaţia uscată din Munţii Oaşului pune pe jar pompierii şi autorităţile. Focul a izbucnit în zona Vârfului Pietroasa, în vecinătatea pârtiei de schi de la Luna Şes.

sursa-foto-soonerfire-org_63025806Potrivit unor surse neoficiale, incendiul a izbucnit în apropiere de Luna Şes în seara zilei de luni însă autorităţile au fost anunţate abia în dimineața zilei de marți, 13 august. Focul mocnit nu a putut fi stins iar jarul se pare că a ajuns în pădurea din apropiere existând pericolul producerii unui incendiu de proporţii. Echipaje de pompieri dar şi de voluntari sunt pe drum pentru a interveni la stingerea focului însă zona este greu accesibilă pentru maşinile de pompieri.

Potrivit celor declarate de locţiitorul purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Someş” Satu Mare, Codruţa Hiripan „echipajele de pompieri sunt pe drum şi încă nu cunosc detalii. Din câte am înţeles arde ceva vegetaţie uscată în zona pârtiei de schii Luna Şes”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on august 14, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.