S-a scumpit cu doi lei biletul de intrare în Ștrandul Satu Mare

Biletul de intrare în Ștrandul Satu Mare a fost majorat din nou, cu doi lei, de către firma Beny Alex, cea care a concesionat zona de agreement pe o perioadă de 49 de ani. Astfel, dacă biletul pentru un adult era 18 lei, de câteva zile acesta a fost majorat la 20 lei/persoană.

StrandulFirma nu a oferit nicio explicație pentru majorarea tarifului. Tariful pentru pensionari a rămas de 9 lei, iar pentru copiii între 4-14 ani prețul biletului este tot de 9 lei. Trebuie precizat faptul că și tinerii de peste 14 ani, care nu sunt adulți, trebuie să plătească tot 20 de lei, deși nici ei nu au niciun veni.

O nouă scumpire s-a produs din 15 iunie, când tarifele de intrare au crescut de la 15 lei/adult, la 18 lei/adult. De asemenea, biletul pentru pensionari și copii a fost majorat la 9 lei faţă de 7 lei cât era înainte.

Pensionarii şi-au exprimat public nemulţumirea faţă de majorare, spunând că reducerea oferită pentru o perioadă scurtă de timp reprezintă „praf în ochi”.

De altfel, şi primarul Dorel Coica a dat un ultimatul firmei milionarului Vasile Ţânţaş, să-şi realizeze parcarea civilizată, hotelul şi baza de tratament, spunând că în cazul nerespectării clauzelor contractuale se poate ajunge la rezilierea contractului de concesiune.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 august 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.