Cel puţin zece persoane au încercat să se sinucidă în grup pe o stradă din Beijing

Cel puţin zece persoane au încercat să se sinucidă împreună, ingerând pesticid, pe o stradă, la Beijing, scria un ziar chinez miercuri, fără să precizeze motivul acestui gest, relatează AFP. 

beijing_ambulance_39396600

Mai multe persoane din acest grup purtau tricouri inscripţionate "Biroul Căilor Ferate Harbin", fără să se poată confirma dacă lucrau ca feroviari în acest oraş important, în nord-estul Chinei.

Numeroase vehicule de poliţie şi ambulanţe i-au preluat pe membrii grupului, după ce fiecare dintre ei a înghiţit o doză de pesticid, marţi, a precizat Cotidianul Tineretului din Beijing.

Ziarul nu a precizat în ce stare se aflau aceştia miercuri. Însă unii dintre ei au fost consideraţi suficient de "valizi" cât să fie externaţi din spitalul unde au fost duşi, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al instituţiei.

Ministerul chinez al Căilor Ferate a fost desfiinţat în martie, în urma unei grave coliziuni feroviare în 2011 şi din cauza unor scandaluri de corupţie. Acest lucru a condus la apariţia unor temeri cu privire la reducerea personalului în sector.

China înregistrează una dintre cele mai mari rate a sinuciderii în lume, de 22,23 cazuri la 100.000 de locuitori, potrivit unor date oficiale.

Sursa: realitatea.net

 


 

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 14 august 2013. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.